Ontmoeting met je ware zelf


< terug naar home

Ontmoeting met je ware zelf

Waar je op dit moment ook bent op jouw reis, de kans om jezelf op een diep niveau te leren kennen, te ontmoeten en te ontwikkelen is altijd de moeite waard. Jij bent immers de belangrijkste persoon in je leven. Hoe meer jij straalt, je potentieel leeft, je dromen waar maakt, moedige keuzes durft te maken, des te mooier de wereld om jou heen kan worden.

Ik ondersteun je op deze reis met mijn jarenlange kennis en ervaring. Deze omvatten lichaamswerk, traditionele Chinese geneeswijzen en traumaverwerking met de IZR methode.

Een grote groep mensen vindt hun leven goed genoeg. Er zijn misschien wel wat dingen die beter zouden kunnen, in je relatie of je baan en je zou gezondere keuzes kunnen maken. Je voelt echter geen urgentie er iets aan te doen, dus je doet het er mee…of toch niet?

Er is ook een groep die meer en meer vastloopt. Relaties en werk zijn vaak een bron van teleurstelling en onvrede. Je hebt het gevoel dat je meer in je hebt, maar het komt er niet uit. Je worstelt met terugkerende thema’s in je leven. Jij bent gemotiveerd om naar binnen te kijken, vragen te stellen, iets van jezelf te ontdekken zodat je leven steeds meer flow krijgt.

En dan is er nog de groep voor wie het leven een worsteling is met overweldigende ervaringen en emoties of juist met verdoving. Je hebt steeds minder het gevoel de regie over je leven te hebben.

Je zit vast in destructieve patronen en wilt dit doorbreken. Je wilt leven in plaats van overleven.

< terug naar home