Individueel


Een sessie duurt 1,5 uur en kan de volgende onderdelen bevatten :

Eigen proces

Je kunt zelf afstemmen op de woorden uit je zin van verlangen en/of je kunt mij vragen om hierop te resoneren. Met gebruik van vloerankers kunnen we meerdere woorden zichtbaar maken in de ruimte mocht dat nodig zijn

Theorie en inzicht

Indien nodig geef ik uitleg over de theorie van de IZR en het 3-delig model van traumadelen, overlevingsdelen en gezonde delen om meer inzicht te krijgen in je patronen en waar deze vandaan komen. En ook over de werking en activering/aanpassing van het zenuwstelsel en wat dit betekent voor bijvoorbeeld hyperalertheid/verdoving, emotieregulatie en/of je hormoonsysteem.

Tevens is het mogelijk om werkbladen te gebruiken (als huiswerk)om bijvoorbeeld meer zicht te krijgen op je overlevingsstructuren of om je interne hulpmiddelen te versterken.

Lichaamswerk

In afstemming wisselen we de onderdelen per sessie af of komen meerdere onderdelen tijdens één sessie aan bod.

Traditionele Chinese Geneeswijzen

Via het lichaam wordt het leven ervaren en geleefd. Patronen worden hier opgeslagen en kunnen ook weer losgelaten worden. Shiatsu, acupunctuur en principes uit de TCG ondersteunen het proces van verruiming, verzachting en ontspanning om de stroming van het leven tot uitdrukking te laten komen.

Of kies voor een

Intensief traject. 5 sessies van 2 uur                                                                        In 2 maanden tijd hebben we 5 langere sessies waardoor er meer ruimte is om tijdens elke sessie met lichaamswerk je proces te ondersteunen.