IZR in een groep


Je kunt kiezen uit :

een losse workshop dag

een vaste groep, 4 dagen

een thema dag, los van elkaar te volgen

Losse workshop duur 2,5-3 uur, ruimte voor 2 processen. Heel geschikt om kennis te maken met deze methode. En voor wie even wil bijtanken, iets wil uitzoeken, herijken, opschonen en meer. Je kunt meedoen

met een eigen proces

Als je zelf een proces wilt doen, is het zinvol om van tevoren na te denken over je verlangen, veranderwens of onderzoeksvraag of in elk geval enigszins helder te hebben wat het thema, de situatie of relatie is die je wilt inbrengen.

als resonantie persoon

Als je zelf geen actuele vraag hebt, maar wel wilt werken aan bijvoorbeeld het vergroten van je inzichten, veerkracht, contact met jezelf of openheid, kun je meedoen als resonantiepersoon. Degene die een proces doet, kan jou dan vragen om te resoneren op een woord.

Het is bijzonder om te ervaren hoe de resonantie altijd ook iets weerspiegelt over jezelf en wat in jouw eigen leven speelt. Je bent niet ‘voor iemand aan het werk’ maar je leert van elkaars ervaringen en manieren om hiermee om te gaan. Hiervan deelgenoot mogen zijn geeft een diep gevoel van verbondenheid en meer compassie voor jezelf en de ander.

ter kennismaking

Als je de methode nog niet kent en er wel nieuwsgierig naar bent, ben je welkom om aanwezig te zijn om te ervaren hoe het werkt. Je mag altijd meedoen door ook als resonantiepersoon deel te nemen, niks moet. Je kunt dit in het moment en/of per proces bekijken en bepalen.

Vaste groep 4 keer 2,5-3 uur, er is ruimte voor 2 processen per keer. 

Als je het fijn vindt om in een vaste groep met elkaar te werken, kan dat in deze groep. Doordat je met elkaar 4 bijeenkomsten hebt, wordt het vertrouwen in elkaar en in de processen verdiept. 

Er ontstaat meer ruimte voor openheid, zachtheid en kwetsbaarheid.                Ieder kan in elk geval één eigen proces doen.

Thema dagen  duur 2,5-3 uur, ruimte voor 2 processen. Deze dagen zijn los te volgen

  • Verbinding en intimiteit
  • Grenzen stellen
  • Loslaten
  • Voluit leven